Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Bubenická show Tam Tam Batucada v Humpolci

/
/
/
1489 Zobrazení



Ve čtvrtek 23. srpna hostí od 19.00 Zahrada muzea na Dolním náměstí v Humpolci bubenickou show Tam Tam Batucada.

Byli u otevření Sazka Areny, povzbuzují na mezinárodních maratonech (pravidelně v Praze a Drážďanech), viděli jste je v televizních přenosech z Českých Lvů a Miss, na slavnostních zahájeních provozu několika obchodních center i TV Barrandov, v roce 2013 vystupovali na zahajovacím ceremoniálu Super Poháru UEFA, hráli v Egyptě, v Řecku, v Monaku, v Číně…a teď dokonce vystoupí i v Humpolci! Vaše nohy začnou samy poskakovat, vaše ruce tleskat a bubnovat, a vaše tělo neudržíte v klidu, až uslyšíte a uvidíte tuto obrovskou partu bubeníků a perkusistů, která hraje skáče, tančí a řádí pod vedením píšťalky Miloše Vacíka. Hrají karnevalovou sambu z oblastí Rio de Janeiro a Bahia.
„Jak v zimě, tak v létě vás nabijeme energií pocházející ze slunných oblastí Brazílie, ale také celé jižní Ameriky, Kuby i Afriky. Připomeneme vám rytmy samba reggae, samba batucada, maracatú, timbalada, rumba, afrosamba a jiné,“ říká kapelník Miloš Vacík.
Vstupné je 80 Kč v předprodeji v infocentru Humpolec, 100 Kč na místě před koncertem.

  • Facebook
  • Twitter