Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bronzová medaile ze zápasnického mistrovství světa míří do Havlíčkova Brodu

/
/
/
481 Zobrazení



O víkendu se v maďarské metropoli Budapešť konalo Mistrovství světa kadetů v zápase řeckořímském. Z havlíčkobrodských borců na šampionátu reprezentoval do 110 kg Artur Sarkisjan, který vybojoval v konkurenci dvaceti zápasníků z celého světa bronzovou medaili.

„Artur v prvním kole porazil Uzbeka Otabeka Kholmurzajeva 5:0 na body. Ve druhém kole si také na body poradil s Turkem Bakirem 4:1. V semifinále Artur svedl boj s Němcem a vicemistrem Evropy Ovsjanikovem. Po trošku smolném boji prohrál na body 0:4. V boji o bronzovou medaili se Artur střetl s Anthonyem Mullenem z USA. Po první minutě prohrával po neubráněném boji na zemi 5:0, ale vzápětí v postoji hodil se soupeřem krásný křižník zvrat za čtyři body a Američana položil na lopatky před časovým limitem, vybojoval tak bronzovou medaili a velká gratulace patří nejen jemu, ale i rodině a všem, kteří s ním trénují a pracují,“ popisoval trenér Zdeněk Švec cestu havlíčkobrodského zápasníka turnajem.

  • Facebook
  • Twitter