Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Brodští zápasníci na evropském šampionátu v Římě

/
/
/
800 Zobrazení



Broďáci se počátkem července vrátili z Mistrovství Evropy U20 z italského Říma, tentokrát se jim nedařilo podle představ a na Vysočinu nepřivezli žádnou medaili ani bodované umístění.

„Nejlépe se z celé České výpravy dařilo Michalu Zelenkovi v kategorii do 77 kg, který v prvním kole porazil ukrajinského borce, ale ve druhém prohrál na body s Němcem Nakaevem, který celkově obsadil třetí místo. Michal skončil dvanáctý z 22 startujících. Hůře se dařilo loňskému medailistovi z mistrovsví světa kadetů Arturovi Sarkisjanovi do 130 kg, který prohrál před časovým limitem s Visnevskim z Ukrajiny, který se stal mistrem Evropy a ve druhém utkání prohrál rovněž před časovým limitem s armenským Vardanyanem, který celkově obsadil třetí místo. Artur je v juniorské kategorii prvním rokem, ale je před ním mnoho a mnoho práce, jestli bude chtít opět vybojovat na vrcholné akci medaili. V druhé půlce srpna ještě oba chlapce čeká v bulharské Sofii mistrovství Světa. Před tím ještě proběhne desetidenní soustředění ve finském Kuortane a další čtrnáctidenní soustředění v chorvatském Gospiči,“ přiblížil trenér Zdeněk Švec.

Foto: archiv Zdeňka Švece

  • Facebook
  • Twitter