Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Brod hostí softbalové Euro, Češi obhajují titul

/
/
/
1103 Zobrazení



Po čtyřech letech se nejlepší softbalisté Evropy vrací do Havlíčkova Brodu. Tamní Hippos aréna bude hostit kontinentální šampionát. Největším favoritem bude opět národní tým, který vyhrál předchozí dvě evropská mistrovství.

Do Havlíčkova Brodu přijede dvanáct týmů. Kromě České republiky bude na zlatou medaili útočit také Dánsko. O cenné kovy chtějí bojovat taky Britové, Nizozemci a Belgičané. Účastníci šampionátu budou v Brodě usilovat taky o postup na mistrovství světa. Postoupí na něj nejlepší tři celky.

Dvanáct týmů bude rozdělených do dvou skupin. Tři nejlepší postoupí do čtvrtfinálové skupiny. Z té pak první čtyři výběry postoupí do vyřazovacích bojů, které se budou konat o příštím víkendu.

Česká reprezentace do turnaje vstoupí v pondělí 25. června duelem proti Belgii. Zápas začíná ve 21.00. Půl hodiny před tím startuje úvodní ceremoniál. Vstupné od pondělí do pátku bude 70 korun, na finálový den v sobotu 30. června pak 100 korun.

Organizátoři očekávají, že o evropský zájem bude opět zájem. Fanoušky proto upozorňují, aby do Hippos arény dorazili s dostatečným předstihem. Varují taky, že na parkovišti u Hippos arény bude možné parkování pouze s parkovací kartou. Diváci budou moct svá auta odstavit na označených místech v přilehlých ulicích.

Kromě Havlíčkova Brodu bude část zápasů hostit taky Klášterec nad Ohří. Hrát se tam bude od úterý do pátku a dva zápasy tam odehraje také český tým.

Další informace o mistrovství Evropy, sestavy a kompletní program je k dispozici na tomto odkazu.

Rozdělení týmů do skupin:
A – Česko, Belgie, Velká Británie, Itálie, Německo, Litva
B – Dánsko, Holandsko, Izrael, Chorvatsko, Švédsko, Slovensko

Program českého týmu:
PO 25. 6. 21.00 Česko – Belgie
ÚT 26. 6. 11.15 Česko – Itálie, 20.30 Česko – Velká Británie
ST 27. 6. 11.00 Česko – Litva, 18.00 Česko – Německo (oba zápasy se hrají v Kostelci nad Orlicí)
ČT 28. 6. – SO 30. 6. zápasy čtvrtfinálové skupiny a play-off (program bude znám později)

  • Facebook
  • Twitter