Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Borci z Pelhřimova na Kosa cupu

/
/
/
331 Zobrazení



Kosa Cup 2022, který se konal v sobotu 8. října v pražské BB aréně, byl plně obsazený. Sešli se zde závodníci z více než patnácti klubů a zasoutěžili si v kickboxerských disciplínách ve více než 200 startech.
Turnaj pod hlavičkou ČSK byl určen dětem a mládeži do 23 let.

Mezi soutěžícími se neztratili ani tři závodníci z Wu-shu Pelhřimov – jmenovitě Dominik Vaculín, Jaroslav Dvořák a Anna Raisová.

Turnaj zahájil Dominik kategorií pointfighting (PF), který ve váhové kategorii do 47 kg mladší žáci, vybojoval třetí místo. V dalších dvou kategoriích (ml. žáci nad 47 kg a st. žáci do 47 kg) byl vyřazen v eliminačních soubojích.

Jaroslav Dvořák rovněž nastoupil v pointfightingu, ale už ve vyšších váhových kategoriích. V kategorii starších žáků do 57 kg se probojoval až do finále, ale na kadaňského borce nestačil a musel se spokojit s druhým místem.
V kategorii starší žáci do 63 kg si už vedl podstatně lépe a této kategorii vyhrál první místo v prodloužení finálového zápasu.

Anička Raisová měla štěstí na los, který ji poslal rovnou do finále kategorie kicklight juniorky nad 65 kg. Zde sice prohrála, ale předvedla velice pěkný souboj, za který získala další druhé místo pro Wu-shu Pelhřimov.

  • Facebook
  • Twitter