Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Black Box Market nabídne v Jihlavě designové dárky

/
/
/
658 Zobrazení



Black Box Market, který se uskuteční v pátek 6. prosince v Jihlavě, je společnou iniciativou divadla DIOD a studentů oboru art managementu na SUPŠ Jihlava Helenín. Letos se koná už pátý ročník.

I tentokrát čeká na návštěvníky tři desítky prodjeců, kteří nabídnou designovou módu, doplňky, ale i papírenské potřeby a další zajímavé výrobky. Vracejí se prodejci z minulých let, jako je Mag B nebo Stromli. Přibydou ale i nové tváře jako například Emhanadruhou, zabývající se zpracováním textilu.

Jako tradičně nebude chybět ani přehlídka modelů ze SUPŠ Helenín. Modely bude možné i zakoupit. Během celého dne bude otevřený dětský koutek, kde je pro děti přichystán program. Celý market bude probíhat od 10.00 do 18.00. Po skončení Black Box Marketu mohou zájemci navštívit akci SLAM poetry exhibice, která bude probíhat od 20.30 na scéně jihlavského DIOD.

„Trhy pořádáme s velkým nadšením pro něco nového a neotřelého, doufáme, že přesně To k nám přijdete hledat a najdete. Nejde o sériovou výrobu, jde o zážitek z nakupování, kvalitních, dostupných a originálních dárků pro Vás i pro Vaše blízké,“ lákají studenti z Helenína, kteří na této akci již několikátým rokem spolupracují. „Jsme rádi, že náš projekt se studenty art managementu v Heleníně úspěšně pokračuje a že jim v DIOD můžeme nabídnout důležité praktické zkušenosti s organizací velké kulturní akce. Navíc do celého projektu vnášejí spoustu energie a nových nápadů,“ vysvětlují zástupci DIOD.

  • Facebook
  • Twitter