Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Běžecká sezona začne už v červnu, startuje na Vysočině

/
/
/
1023 Zobrazení



Od minulého týdne je oficiálně možné organizovat hromadné sportovní akce, včetně těch běžeckých, týká se to také seriálu závodů Běhej lesy?

Dva závody se uskuteční v jejich původním termínu, ve kterém se měly běžet. Sezonu odstartuje nejtrailovější závod seriálu v sobotu 6. června na Vysočině, další se pak uskuteční o tři týdny později v sobotu 27. června v kouzelném Slavkovském lese.

Závody proběhnou v trochu jiném režimu, než jsou účastníci zvyklí, aby vše odpovídalo hygienickým předpisům. Jednou z výhod aktuálních opatření je, že díky startu ve vlnách budou mít na trati účastníci větší komfort, naplno si tak budou moct vychutnat okolní přírodu a čerstvý vzduch.

Délky tras zůstávají beze změny, pořadatelé počítají i s pořádáním dětských závodů. Stále platí, že pokud někomu termín nesedí, může registraci zdarma převést na jiný závod či jiného běžce.

Více informací na www.behejlesy.cz.

  • Facebook
  • Twitter