Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Beseda cyklistickým olympionikem v Havlíčkově Brodě

/
/
/
589 Zobrazení



Okrašlovací spolek Budoucnost ve spolupráci s Poetickými místy U Notáře pořádá ve čtvrtek 28. března od 18.00 v poetickém podkroví U Notáře v Havlíčkově Brodě přednášku s následnou besedou se s dráhovým cyklistou Ivanem Vrbou, olympionikem a medailistou z mistrovství světa.

Beseda proběhne v rámci volného cyklu Osobnosti Vysočiny. „Ivan Vrba je olympionik a medailista z mistrovství světa, svého času dosahoval vynikajících výsledků ve sprintu na dráze (keirin). Ivan Vrba nejen zavzpomíná, jak s vrcholovým sportem cestoval po světě, líbilo se mu například v Japonsku, bude k dispozici základní fotodokumentace a na ukázku i některé z obdržených medailí. Přítomným pan Ivan Vrba například poradí, jak na to, když se někdo chce stát cyklistou na dráze. Vysvětlí, v čem se dráhová cyklistika liší od silniční, pohovoří o tom, jak se liší speciální sportovní jízdní kola na dráhu od kol, která běžně užíváme,“ zve  Jan Schneider, čestný předseda a mluvčí okrašlovacího spolku Budoucnost. Ivan Vrba nyní žije v Chotěboři.

 

 

  • Facebook
  • Twitter