Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Běhej lesy mění kvůli epidemii termíny, na Vysočině se poběží v srpnu

/
/
/
606 Zobrazení



Současná situace změnila každodenní život, a proto se pořadatelé letošní série závodů Běhej lesy rozhodli, že první čtyři běhy s ohledem na bezpečnostní opatření přesunou na náhradní termíny.

Nový termín čeká Lednici, Karlštejn, Vysočinu a Slavkovský les. I když pořadatelé věří, že se na jaře bude situace už jen uklidňovat, nechtějí riskovat zdraví závodníků. Pro pořadatele není jednoduché připravovat závody, aniž by bylo jisté, že proběhnou. První závod sezony proběhne 18. července v Brdech a brázdit české a moravské lesy budou běžci až do října.

Nové termíny Běhej lesy
18. července Běhej lesy Brdy
1. srpna Běhej lesy Bílá
srpen (ještě se upřesní) – Běhej lesy Slavkovský les
22. srpna Běhej lesy Vysočina
29. srpna Běhej lesy Jizerská
12. září Běhej lesy Boletice
10. října Běhej lesy Lednice
24. října Běhej lesy Karlštejn

Všichni závodníci, kteří mají svou registraci na jeden či více přesunutých závodů, jsou automaticky převedeni na startovku závodu v novém termínu. Pořadatelé chápou, že nové termíny nemusí každému vyhovovat, a proto se rozhodli umožnit přeregistraci závodů zdarma. V systému SportID může každý svou registraci zdarma převést na jiný závod seriálu Běhej lesy 2020 nebo na jiného závodníka. Vše zvládnou svépomocí a online, návod najdou pod tímto odkazem. Startovné je nevratné, proto by účastníci měli využít možnost bezplatné přeregistrace.

  • Facebook
  • Twitter