Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bazén E. Rošického se v Jihlavě otevře až v pondělí 14. srpna

/
/
/
217 Zobrazení



Každoroční prázdninová údržba bazénu E. Rošického se v Jihlavě prodlouží o týden, protože se při odstranění starého lina v dámských šatnách zjistilo, že je ve špatném stavu podkladová vrstva, a bylo nutné udělat celkovou opravu podlah.

Do vyčištěného a opraveného bazénu E. Rošického si budou plavci moct jít zaplavat až v pondělí 14. srpna. Každoroční údržba, která letos začala 1. července, se o týden protáhne, a to kvůli špatnému stavu podkladové vrstvy podlahy v dámských šatnách. Ve stejném termínu se otevře také zdejší sauna. Návštěvníci budou moci těsně po otevření využít zvýhodněného celodenního vstupného, které bude k dispozici až do 1. září.
Více informací na www.bazen-rosickeho.cz.

Během odstávky se vyčistily bazénové vany a akumulační jímky. Postupně se provedla nutná údržba a oprava zařízení chemického hospodářství, cirkulačních čerpadel, pískových filtrů a opravila se dlažba ochozů v bazénové hale. Proběhla také výmalba bazénové haly a výměna dveří ve II. nadzemním podlaží.

„Nepodařila se ale největší oprava nad rámec běžné údržby, a to výměna podlahové krytiny a oprava dámských šaten. Při odstranění starého lina se zjistilo, že podkladní vrstva je ve velmi špatném stavu,“ doplnil mluvčí Služeb města Jihlavy, které bazén provozují, Martin Málek.

Úvodní foto: Údržba prostor bazénu, foto: Martin Málek, SMJ

  • Facebook
  • Twitter