Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Atrakce pro Léto s gustem připraveny

/
/
/
1299 Zobrazení



V pátek 31. července se připravovaly a montovaly všechny hry a atrakce na náměstí určené pro měsíc klidného a pohodového setkávání na Masarykově náměstí v Jihlavě.

V neděli 2. srpna odstartuje Léto s gustem. Prázdninový měsíc plný příjemného setkávání, posezení, a hraní na Masarykově náměstí. Připravili jsme pro obyvatele Jihlavy i návštěvníky města hřiště na pétanque, kuželky, dámu, šachy, švédské šachy a hlavně lavičky a stolky ze dřeva pro příjemné posezení. Na náměstí je také ochlazovací brána, kde nás mohou v horku příjemně ochladit kapičky vodní mlhy.

„Budeme se tam snad dobře bavit, budeme si vychutnávat dobrou kávu, dobré pití a budeme tam společně trávit příjemně strávený čas v centru města,“ věří radní Jihlavy a organizátorka akce Silvie Čermáková a doplňuje: „Doufáme, že jsme přivezli také trochu optimismu a dobré nálady, takže si budete moci posedět a popovídat si i s těmi, které možná běžně nepotkáváte. Doufáme, že to bude príma léto.“

  • Facebook
  • Twitter