Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Areál hradu Lipnice rozezní koncerty

/
/
/
874 Zobrazení



Mladé nadějné kapely a sólisti, kteří se účastní hudebního soustředění v Lipnici nad Sázavou vystoupí v rámci Koncertu na hradě v pátek 5. srpna od 16.00 hodin v Trčkovském paláci. Hudební ladění pak bude na hradě v Lipnici pokračovat celý následující víkend, vystoupí soubor Ludus Musicus v sobotu 6. srpna s Barokními slavnostmi a v neděli 7. srpna s programem Kdo chce býti veselý.

Na páteční přehlídku mladých hudebníků folkové hudby a finalistů soutěže Brána je vstupné dobrovolné. V sobotu 6. srpna se můžete těšit na vystoupení souboru Ludus Musicus z Dobřichovic s kapelníkem Františkem Běhounkem a na pásmo Barokní slavnosti, ve kterých spoluúčinkuje i taneční soubor Saltus. Představení začíná v 15.00 hodin a vstupné je 150 Kč.

Nedělní koncert souboru Ludus Musicus – hudba renesančních kancionálů Kdo chce býti veselý začne ve 13.00 hodin. Více informací získáte na webu památky www.hrad-lipnice.cz/cs/akce.

  • Facebook
  • Twitter