Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Architekti plánují úpravu lokality bývalého zámeckého statku v Třebíči

/
/
/
1253 Zobrazení



Jak si lidé představují vývoj a budoucí využití lokality bývalého zámeckého statku v ulici Nad Zámkem v Třebíči, zjišťuje městský architekt Jaroslav Hulín společně s architekty ateliéru City Upgrade Ivem Pavlíkem a Jiřím Rákosníkem.

Ateliér City Upgrade před samotným návrhem hledá ve spolupráci s obyvateli města potenciál a možnosti dalšího využití renovovaného prostoru. S ateliérem spolupracují desítky měst a obcí z celé České republiky.

Mapa lokality

Zodpovězením otázek mohou pomoci také občané Třebíče. Architekti se ptají například: co se vám na místě líbí, co vám na stávajícím stavu místa vadí i jak často místo navštěvujete. Názory a podněty Třebíčanů budou sloužit jako podklady k vytvoření studie pro zlepšení veřejného prostoru bývalého zámeckého statku. Dotazník není sociologický průzkum, ale zjištění názorů a mínění obyvatel na svoje město a řešené prostranství, jeho kladné i negativní stránky.

 

 

Dotazník mohou lidé elektronicky vyplnit: zde.

Na stejné adrese lze také sledovat průběh prací, k rozpracovanosti se vyjádřit nebo si prohlédnou navržená řešení.

  • Facebook
  • Twitter