Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aneta Langerová koncertuje ve středu v Třebíči

/
/
/
538 Zobrazení



Zpěvačka Aneta Langerová vystoupí ve středu 23. března od 19.00 v divadle Pasáž v Třebíči, kam zavítá v rámci koncertního turné nazvaného Dvě slunce aneb Jak krásné je být milován. Vstupenky na původní termín koncertu 30. listopadu zůstávají v platnosti.

Na turné ji doprovodí její kapela společně se smyčcovým triem. Fanoušci se tak mohou těšit na zkušené muzikanty, jako je klavírista a producent nové desky Jakub Zitko, bubeník Martin Kopřiva, baskytarista Miloš Klápště, kytarista Ludvík Kulich, violoncellistka a zpěvačka Dorota Barová, houslistka Veronika Vališová a violista Vladan Malinjak.

V koncertním programu zazní písně z alba Dvě slunce, které vyšlo na podzim 2020 a nyní přichází rozzářit i vás.
„Věřím, že vám nové písně budou dobrými společníky. Každý z příběhů má svou vlastní atmosféru. Ta vás třeba zavede blíž k tišině vlastní duše. Tak jako mne. Těším se, že se všichni opět setkáme na živých koncertech našeho turné, kde si je společně zazpíváme. Už se nemohu dočkat, až budeme zase na cestách, má to své kouzlo. Moc mi chyběla interakce s publikem. Atmosféra živého hraní je nenahraditelná. Ať hudba zní a slunce svítí,“ říká Aneta.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – telefonním čísle: 568 610 013 a online na www.mkstrebic.cz/e-vstupenky.

Úvodní foto: Aneta Langerová, autor: Herbert Slavík

  • Facebook
  • Twitter