Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Andrea Prchalová se stala druhou vicemiss a míří na Miss International

/
/
/
3790 Zobrazení



Devatenáctiletá rodačka z Havlíčkova Brodu Andrea Prchalová uspěla na začátku února v soutěži Miss Czech Republic. V konkurenci devíti českých krásek získala titul druhé vicemiss. „Absolutně jsem to nečekala,“ říká kráska, která bude tuzemsko reprezentovat na Miss International v Japonsku.

Jediná zástupkyně Vysočiny přitom do finále postoupila z pozice náhradnice, i přesto ji porota posadila na jednu z předních příček. „Den před finále jsme měli preliminary, kde jsme měli různé pohovory, top model a top talent. V samotném finále pak přišly přehlídky a představování. Byl to jeden z nejlepších večerů v mém životě, celé to uteklo strašně rychle, prakticky jsem nestihla být ani ve stresu,“ říká s úsměvem Broďačka, které se díky umístění v české soutěži otevřely možnosti v zahraničí.

„Být II. vicemiss znamená možnost reprezentovat Českou republiku na Miss International v Japonsku. Ještě před tím mě ale čeká soustředění a náročné přípravy, abych byla ve všem dokonalá a byla připravena na světovou soutěž nejlépe jak jen mohu,“ uzavírá Andrea.

  • Facebook
  • Twitter