Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Albert na náměstí v Jihlavě v novém

/
/
/
1155 Zobrazení



Zákazníci jihlavského supermarketu Albert na Masarykově náměstí mohou od středy 2. května nakupovat v novém prostředí. Prodejna v obchodním centru Prior prošla komplexní modernizací, interiér odpovídá současným trendům a nabízí několik novinek pro pohodlnější nakupování.

Nově zrekonstruovaná prodejna Albert v centru města využívá moderních technologií, které navíc výrazně snižují spotřebu energie i celkovou uhlíkovou stopu. Celý prostor nyní působí mnohem elegantněji a zboží je nově uspořádáno tak, aby usnadnilo nakupujícím výběr jejich oblíbených produktů. Díky úspornosti a vzdušnosti interiéru se zákazníci rychle a snadno zorientují v prostoru a vždy tak najdou to, co hledají, ať už jde o čerstvé ovoce a zeleninu, chléb od regionálních pekařů nebo delikatesy z tradičního pultového prodeje. „Věříme, že nakupující v Jihlavě ocení také wi-fi připojení a novinku v podobě koutku Zdravě s Albertem. Najdou v něm na jednom místě desítky výrobků, které vychází vstříc zdravému životnímu stylu i speciálním nárokům zákazníků, kteří musí či chtějí jíst bez lepku, laktózy, diabeticky nebo hledají veganské, raw či produkty v bio kvalitě,“ popisuje Barbora Vanko, mluvčí obchodů Albert, a dodává: „Přejeme našim jihlavským zákazníkům, aby pro ně byla nová prodejna příjemným místem k nákupu i setkávání.“
Supermarket v Jihlavě patří mezi sedm desítek obchodů po celém Česku, které letos Albert představí zákazníkům v nové modernizované podobě.

  • Facebook
  • Twitter