Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Abraham, Peschel, Roučková. Nejlepší čeští i světoví motocykloví závodníci v Chotěboři

/
/
/
1242 Zobrazení



Dobrodružné povídání o motorkách, závodění i nových výzvách s nejlepšími českými i světovými motocyklovými závodníky nabídne Czech Riders show v pátek 28. února v Chotěboři.

Návštěvníci Panského domu, kde se debata bude konat, se mohou těšit na taková jména, jako je Karel Abraham – jediný Čech v elitní kategorii mistrovství světa silničních motocyklů, Víťa Kuklík, mistr Evropy v enduro a cross country, Adam Peschel, jeden z nejlepších evropských stunt riderů nebo Olie Roučková, jediná česká závodnice na čtyřkolce na Dakaru.

Debata se odehraje ve stylu talk show, zapojit se však budou moci i diváci. Atmosféra bude neformální a přátelská. V průběhu večera pořadatelé promítnou profily jednotlivých osobností a dokument There is no tomorrow: Ice and Spikes, který mapuje rychlostní závody a pokusy o překonání rekordů s motocyklovým dragsterem Pavla Kubery.
Vstupné na akci je dobrovolné. Výtěžek organizátoři věnují pětiletému Míšovi Krédlovi z Chotěboře, který trpí dětskou mozkovou obrnou.

  • Facebook
  • Twitter