Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Letní kino o víkendu ovládne centrum Jihlavy

/
/
/
1304 Zobrazení



Do Jihlavy přijíždí v pátek 3. srpna letní kino a přiváží tři večery s českým humorem. Na Masarykově náměstí v Jihlavě proběhne Letní filmové promítání pod širým nebem. Půjčovna strojů společnosti Zeppelin CZ přivezla snímky Muži v naději, Ženy v pokušení nebo Saturnina. 

Romantické rande anebo příjemné posezení s přáteli si naplánujte na srpen. Večery od pátku 3. srpna do neděle 5. srpna mohou nejen filmoví fanoušci strávit sledováním českých filmů. Letní kino si tak užijete s pozadím historického náměstí.

Mobilní letní kino do Jihlavy zavítá v rámci Letního filmového promítání, které organizuje Půjčovna strojů společnosti Zeppelin CZ. Projekce začíná se setměním kolem 21.15 a vstup je zcela zdarma. Návštěvníci se mohou těšit na filmy Muži v naději, Ženy v pokušení nebo Saturnina. Kapacita kina je téměř neomezená – kromě připravených laviček je tu dost místa k posezení na zemi. Nezapomeňte tedy deku a klidně i to, na co zrovna budete mít chuť.

Pro všechny, kteří dorazí prožít večer pod širým nebem s českým filmem je připravena soutěž – zapojit se může každý vyfocením a nasdílením fotky na facebookové stránky Půjčovny strojů. Oceněni budou tři výherci, kterým se nejlépe povede zachytit společný motiv Půjčovny a náměstí. Hrát se bude o mobilní telefon CAT a zajímavé reklamní předměty.

Půjčovna strojů Zeppelin CZ, která celou akci pořádá, je specialistou na flexibilní pronájmy strojů a zařízení různých značek. Základem nabídky je stavební, zemní a zemědělská technika značky Cat. Firma ve všech třinácti pobočkách garantuje špičkový stav pronajímané techniky, výhodné financování nebo dopravu techniky na místo určení. V případě potřeby zajistí i obsluhu stroje.

Pro všechny, kteří si přijdou užít letní večer s českým filmem je připravena soutěž – hrát se bude mimo jiné o mobilní telefon CAT.

Více informací o firmě i letním kině najdete na www.kino.zeppelin.cz.

  • Facebook
  • Twitter