Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Startuje sbírka Krabice od bot

/
/
/
250 Zobrazení



Třináctý ročník sbírky vánočních dárků pro děti ohrožené chudobou nazvané Krabice od bot pořádá od pondělí 13. listopadu Diakonie ČCE. Na webu krabiceodbot.cz najdou zájemci seznam 264 sběrných míst po celém Česku včetně Kraje Vysočina a anonymní seznam dívek a chlapců, který obsahuje informaci o věku dítěte. Dárci si tam rezervují konkrétní sběrné místo, kam své dárky přinesou.

„Od pondělí 20. listopadu do úterý 5. prosince pak budou dárci přinášet slavnostně zabalené krabice s dárky do sběrných míst. O převzetí dárků, jejich třídění a doručení do rodin ohrožených chudobou, ubytoven, azylových domů se postará na 800 dobrovolníků z celé země,“ popisuje za pořadatele Jitka Tkadlecová.

Sběrná místa na Vysočině
Na Vysočině se na otevření připravují sběrná místa ve dvanácti městech, v Borech, Brtnici, Havlíčkově Brodě, Jihlavě, Myslibořicích, Novém Městě na Moravě, Pelhřimově, Polné, Rouchovanech, Škrdlovicích, Třebíči a Žďáru nad Sázavou. Podobně jako v předchozích letech se dárky od 6. prosince rozvezou do rodin v nouzi ve spolupráci se školami a úřady, do azylových domů apod.

Úvodní ilustrační foto: autor: Michal Turek

  • Facebook
  • Twitter