Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Fšem pořádá další dvojkoncert, součástí bude open air výstava Noetika mileniála

/
/
/
545 Zobrazení



Třebíčský kulturní spolek Fšem pořádá další dvojkoncert „na hradbách“. V sobotu 12. srpna se představí kapely Collectors a Bb band. Zároveň bude na letní zahrádce probíhat open air výstava Elišky Štěpové.

Kapelu Collectors označili ve Stratéru (Radio Wave) za nejroztomilejší kapelu. Pražská trojice se po žánrovém hledání se v roce 2020 přesedlala na intimnější atmosféru a akustické nástroje. V Třebíči se představí 12. srpna.

Uskupení Bb bylo prvně zamýšleno jako platforma pro jazzové improvizace studentů hudby. Od začátku byl ale znatelný větší potenciál a původní tréninky vykrystalizovaly ve zkoušky jazzové kapely. Její žánrový rozmach se přitom nebojí sáhnout do funku či polského popu. Sedm členů a s nimi hned deset nástrojů, nepočítáme-li zpěv, dorazí na hradby z Valašského Meziříčí 12. srpna.

Eliška Štěpová se představí v Třebíči se svou výstavou Noetika mileniála, která proběhla i minulý rok v pražském Rock Café. Jedná se o autobiografické příběhy ze života a pracovního prostředí autorky. Dvě diametrálně odlišná povolání zachycená do trefných komiksů, které chytnout u srdce každého. Jaké je pojítko mezi profesí vychovatelky a prácí s dětmi ve školní družině a grafikem ve sportovním marketingu? Humorem sobě vlastním ztvárňuje různé zážitky, které jsou prezentovány formou krátkých stripů. Autorka sama uvádí, že je to pro ni i forma terapie.

  • Facebook
  • Twitter