Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté kontrolovali dodržování zákazu vjezdu na lesní cesty 

/
/
/
481 Zobrazení



V sobotu 2. července dopoledne kontrolovali policisté ve spolupráci s Lesní správou Kinský, Lesy České republiky a CHKO Žďárské vrchy dodržování zákazu vjezdu motorových vozidel na lesní účelové komunikace a do lesních porostů v okolí Cikháje, Tří Studní a Fryšavy pod Žákovou Horou na Žďársku.

„Do opatření se zapojili především policisté z obvodního oddělení Nové Město na Moravě v součinnosti s okolními odděleními krajského ředitelství na Vysočině. Preventivní a především viditelnou činností jsme nezjistili žádné protiprávní jednání. Policisté ale občas na lince 158 přijímají oznámení od občanů, že někteří motoristé zákazy vjezdu v této lokalitě porušují. Stížnosti se dotýkaly řidičů motocyklů, kteří se měli v lesních porostech pohybovat. Proto kromě kontrol těchto lokalit v rámci běžného výkonu služby, jsme dneska realizovali tuto mimořádnou akci. Do akce jsme nasadili také policejní čtyřkolky, které se mnohem snadněji dostanou do méně přístupných míst a terénu, kde kontroly probíhaly. Podobné akce budou v rámci letní sezóny pokračovat i v dalších místech našeho kraje,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter