Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky úterní havárie na dálnici

/
/
/
514 Zobrazení



V úterý 28. června kolem 18.00 se stala na 145. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno dopravní nehoda, nezjištěný řidič jedoucí v pravém jízdním pruhu s jízdní soupravou měl náhle vjet přímo do jízdní dráhy řidič motocyklu a ten havaroval.

„Řidič motocyklu na to zareagoval úhybným manévrem směrem doleva, najel do středového travnatého pásu, ztratil kontrolu nad motocyklem, narazil do středových ocelových svodidel a z motocyklu spadl. Řidič nezjištěné jízdní soupravy výše uvedenou situaci pravděpodobně vůbec nezaregistroval a pokračoval dále ve směru jízdy. Řidič motocyklu utrpěl středně těžké zranění, se kterým byl leteckou záchrannou službou transportován do zdravotnického zařízení v Brně. U řidiče motocyklu provedli policisté dechovou zkoušku s negativním výsledkem,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. K objasnění okolností nehody se policisté z dálničního oddělení Velký Beranov obracejí na případné svědky, kteří místem v danou dobu projížděli a mají ve svých vozidlech palubní kamery, aby se obrátili se svým svědectvím na linku 158. „Jedná se nám o řidiče, kteří místem v uvedenou dobu projížděli v obou směrech,“ dodala tisková mluvčí.

Úvodní foto: Místo nehody, foto: Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter