Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U dvou havárii zasahovali na Vysočině v neděli hasiči

/
/
/
790 Zobrazení



V neděli 29. května po třetí hodině ranní zasahovali profesionální hasiči z Jihlavy u dopravní nehodě osobního auta v Dušejově na Jihlavsku. Vůz začal po nehodě hořet. V době příjezdu hasičů byla posádka mimo havarované auto. K další havárii došlo dopoledne na Žďársku.

„V péči zdravotníků skončili po nehodě dva lidé. Hasiči na likvidaci požáru nasadili vysokotlaký vodní proud požár se jim podařilo po pár minutách intenzivního hašení. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na komunikaci omezen. Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na částku 42 tisíc korun,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.


K další havárii vyjeli profesionální hasiči ze Žďáru nad Sázavou po desáté hodině dopoledne k dopravní nehodě dvou osobních aut u Sázavy na Žďársku. „Při nehodě se zranilo pět lidí. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob a s jejich transportem do sanitních vozů. Na havarovaných vozech hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ dodala tisková mluvčí. Průběh, příčinu a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté.

  • Facebook
  • Twitter