Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v pondělí dohlíželi na řidiče mezi Ždírcem a Údavami

/
/
/
525 Zobrazení



V pondělí 14. června dopoledne se na Havlíčkobrodsku uskutečnila policejní dopravně bezpečnostní akce Vrtule, do které se kromě policistů z Havlíčkova Brodu zapojili jejich kolegové z Letecké služby Policie České republiky. Policisté se zaměřili na dohled nad plynulostí a bezpečností silničního provozu na silnici I/34 Havlíčkův Brod – Ždírec nad Doubravou – Benátky.

„Tuto silnic si zvolili policisté proto, že je tu velmi silný provoz a dochází zde také k častým dopravním nehodám, které zavinila především nekázeň řidičů. Policisté v pondělí museli v rámci akce řešit osm přestupků v dopravě, které se týkaly především způsobu jízdy, nevěnování se řízení, špatného technického stavu vozidel i nesprávného přejíždění. Všechny zjištěné přestupky jsme vyřešili na místě uložením pokuty v příkazním řízení. Podobné akce budou v letních měsících pokračovat i na jiných místech Vysočiny,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter