Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladí tanečníci Jihlavy v Říčanech

/
/
/
825 Zobrazení



V Říčanech u Prahy proběhla v sobotu 27. dubna mezinárodní soutěž v akrobatickém rokenrolu, na které nechyběly taneční páry a malé dívčí formace z rokenrolového klubu Elvis Jihlava.

V kategorii Žáci zastupovali krajské město Vysočiny Filip Šandera s Gabrielou Kloudovou. Po základním kole obsadili tanečníci čtvrté místo. Ve finále se ovšem nechtěli spokojit s bramborovým umístěním a předvedli tak lepší výkon, který jim vynesl druhé místo.
V kategorii Junior se poprvé předvedl nově složený pár Marek Špejtek s Nelou Šedovou, kteří se z opravného kola také probojovali do večerního finále. Pár spolu trénuje tři měsíce a tak konečné sedmé místo bylo úspěchem a motivací do dalších tréninků a následnému zlepšování.
Malá dívčí formace děti Starlet tentokrát doplatila na dvě zraněné chybějící tanečnice a bodová ztráta za chybějící členky se tak těžko doháněla a formace se musela spokojit s jedenáctým místem. Starší kolegyně z juniorské formace Skittles předvedly kvalitní výkon, ovšem s pár drobnými chybičkami, které jen těsně děvčata stála lepší umístění a děvčata si tak z této soutěže odvezla bronzové medaile.
Párová formace junior Candyman s jihlavskými tanečníky obsadila stupeň nejvyšší a opět se radovala z nejlepšího možného umístění.


Další velký závod čeká dívčí a párové formace na Mistrovství České republiky v sobotu 18. května na Kladně.

  • Facebook
  • Twitter