Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O hledání pravdy o mimozemském životě v jihlavském muzeu

/
/
/
782 Zobrazení



Přednášku Miloše Podařila z Jihlavské astronomické společnosti s názvem Pravda je tam venku aneb Hledání pravdy o mimozemském životě se uskuteční v muzejním Malovaném sále Muzea Vysočina Jihlava ve čtvrtek 22. listopadu v 17.00. 

Jak lidé hledali pravdu o možnosti existence mimozemského života v minulosti? A jak ji hledají dnes? Čemu všemu jsme schopni uvěřit? A jaké neuvěřitelné metody používají vědci? Je vůbec možné v současnosti objevit mimozemský život? A může být něco pravdy na tzv. konspiračních teoriích? Kde končí realita a kde začíná fikce? Pravda je tam venku …
V úvodu přednášky bude neformálně zahájena výstava Hvězdné nebe nad námi krátkým happeningem Patnáct let pod oblohou s Jihlavskou astronomickou společností.
Miloš Podařil je předsedou Jihlavské astronomické společnosti také působí ve Výkonném výboru České astronomické společnosti. Zabývá se zejména popularizací astronomie.

Přednáška je pořádána ve spolupráci s Pobočkou Vysočina České astronomické společnosti a s Jihlavskou astronomickou společností.

  • Facebook
  • Twitter