Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Soutěžní souboj v požárním útoku v Rozsochatci

/
/
/
919 Zobrazení



V sobotu 15. září se konal v Rozsochatci dvanáct ročník soutěže v požárním útoku O pohár starosty obce, kterou každoročně pořádají na fotbalovém hřišti místní dobrovolní hasiči.

Soutěž byla rozdělena na dvě části. Dopoledne se utkaly družstva mladých hasičů. Mladších družstev soupeřilo celkem sedm. Na prvním místě se umístilo družstvo Libice nad Doubravou, na druhém místě byl Rozsochatec B a na třetím místě Dolní Krupá B. Starších družstev bylo pět, v této kategorii se umístila na prvním místě Libice nad Doubravou, na druhém místě opět domácí Rozsochatec a na třetím místě Chotěboř.
Odpoledne pak probíhala soutěž dospělých. Klání zahájila dvě družstva veteránů, první místo získalo družstvo ze Ždírce a druhé místo domácí družstvo z Rozsochatce. Následoval souboj třinácti družstev mužů, z nichž se na prvním místě umístilo družstvo z Jilemníku, na druhém místě ze Střížova a na třetím místě družstvo ze Sobíňova. Na závěr soutěže proběhly požární útoky devíti družstev žen. Na prvním místě se umístily ženy ze Sobíňova, na druhém místě z Libice nad Doubravou a na třetím místě z Jilemníku.
Po krátké přestávce vyhlásil starosta SDH v Rozsochatci Jakub Dobrovolný celkové výsledky a byly předány všem soutěžícím zasloužené ceny. V letošním roce soutěžícím rovněž přálo pěkné počasí babího léta. Po celou dobu akce bylo zajištěno pro soutěžící a diváky občerstvení.

  • Facebook
  • Twitter