Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rej čarodějnic v Rozsochatci

/
/
/
1294 Zobrazení



Na poslední dubnový podvečer připravili členové Sboru dobrovolných hasičů v Rozsochatci na Havlíčkobrodsku tradiční pálení čarodějnic u fotbalového hřiště.

Soutěžící plnili úkoly na zábavné stezce, kterou jako každý rok pořádali mladí hasiči. Ze všech malých i velkých soutěžících, kteří prošli čarodějnou stezku, byli vylosovaní tři výherci: na prvním místě se umístila Ruby Jane Fárka, na druhém Mirka Fousková a na třetím Veronika Jeřábková, ostatní dostali sladkou odměnu.

Čarodějnice v Rozsochatci

 

Byla vyhlášena a vyhodnocena také soutěž O nejkrásnější čarodějnici. Z čarodějnic a čarodějů se na čtvrtém místě umístila Lucie Špilková, na třetím byl malý čaroděj Vítek Polanský, na druhém místě se umístila Kateřina Křivská a prvenství získala čarodějnice s dlouhým nosem a zároveň největším hrbem Kristýna Jeřábková. Odměny si odnesli nejen vítězové, ale i ostatní masky, které se do soutěže zapojily.

Během celého zábavného soutěžení bylo zajištěno občerstvení a bylo možné zde zakoupit uzeninu na opékání. Jarní akci přálo počasí, bylo teplo a slunečno, téměř jako v létě. Na závěr zábavného odpoledne byla zapálena hranice u fotbalového hřiště.

 

 

  • Facebook
  • Twitter