Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Značka TATUUM a tajemství nadčasové klasiky – jak vybrat ideální dámský sako?

/
/
/
301 Zobrazení



Elegance, styl a nadčasovost jsou hodnoty, které již léta definují francouzskou módu. Značka TATUUM, čerpající inspiraci právě z těchto zásad, vytváří oblečení, které spojuje klasiku s moderností. Mezi nimi zaujímá zvláštní místo dámské sako – prvek šatníku, který dokáže proměnit každou stylizaci ve vybroušený outfit. V tomto článku přiblížíme, jak vybrat ideální dámské sako, abyste si mohla užívat styl inspirovaný nejlepšími trendy francouzské módy.

Tajemství dokonalého střihu

Při výběru dámského saka je klíčové věnovat pozornost jeho střihu. Mělo by zdůraznit přednosti postavy, ale zároveň nabízet komfort nošení. TATUUM vyhoví očekáváním žen nabídkou modelů různorodých střihů – od klasických, zvýrazňujících pas, po volnější, oversized nabídky. Při hledání toho ideálního kusu je dobré pamatovat na zlatou střední cestu – sako by nemělo být ani příliš těsné, ani příliš volné. Nejlépe sedí, když jemně obepíná tělo a přitom umožňuje svobodu pohybu.

Barevnost, která okouzlí

Dalším aspektem, na který je třeba se zaměřit, je paleta barev. Francouzská móda je známá elegantním minimalismem, proto dámská saka od TATUUM jsou často v udržených barvách jako černá, bílá, béžová nebo šedá. Jsou to barvy, které snadno sladíte se zbytkem šatníku, díky čemuž můžete vytvořit koherentní a elegantní kombinace. Nicméně pro odvážnější značka TATUUM nabízí také modely v jasnějších barvách nebo se subtilními vzory, které mohou být centrálním bodem stylizace.

Materiály vysoké kvality

Základem trvanlivosti a pohodlí nošení saka je materiál, z něhož bylo vyrobeno. TATUUM vsází na materiály vysoké kvality, které zajišťují pohodlí a snadnou údržbu. Přírodní materiály, jako je bavlna, len nebo vlna, zaručují, že i po mnoha praních sako zachová svůj původní tvar a barvu. Je dobré věnovat pozornost složení materiálu, což je zárukou jeho trvanlivosti a pohodlí každodenního užívání.

Jak stylizovat dámské sako?

Dámské sako je mimořádně univerzální prvek šatníku, který lze stylizovat mnoha způsoby. Skvěle se hodí jak do formálních, tak do více neformálních kombinací. Klasické černé sako bude skvělé k office dress code, perfektně se hodí k elegantním kalhotám nebo tužkové sukni. Pro více casual vzhled můžete sako kombinovat s džíny a bílým tričkem, co vytvoří stylizaci, která nikdy nevyjde z módy. Přidáním minimalistické bižuterie a kabelky ve střídmé barvě lze dosáhnout efektu šarmu a elegance, za kterým stojí francouzská móda.

Dámské sako od TATUUM je synonymem klasiky spojené s moderností. Vybráním si ho neinvestujeme jen do kusu oblečení, ale do celé filozofie značky, která stojí za tvorbou oblečení s myšlenkou na ženy, které si cení styl, kvalitu a pohodlí. Jak ho stylizujeme, záleží už jen na naší kreativitě a osobním cítění stylu.

  • Facebook
  • Twitter