Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Značka HYUNDAI se vrátila do Jihlavy

/
/
/
2209 Zobrazení



HYUNDAI Jihlava se stává novým autorizovaným prodejcem a servisním partnerem značky HYUNDAI na Jihlavsku. Automobily značky HYUNDAI se úderem 3. října vrací po dvou letech do Jihlavy na novou adresu Vrchlického 592, hned vedle obchodního řetězce Unihobby.
Společnost HYUNDAI UH, s. r. o., jež je členem multibrandové skupiny AUTO UH, se rozhodla rozšířit své obchodní aktivity na Vysočinu, a to prostřednictvím vozů HYUNDAI, které patří mezi tři neprodávanější značky v České republice.
„S prodejem vozů HYUNDAI máme své zkušenosti ve Zlínském kraji a v rámci naší strategie vyhledávat nové atraktivní lokality pro další rozvoj této značky jsme se rozhodli pro Jihlavu,“ vysvětluje Pavel Buráň, jednatel společnosti. „Vzhledem k tomu, že v Jihlavě už pár let působíme a provozujeme autorizovaný servis prémiové značky Mercedes Benz, rozhodli jsme se, nevyužité prostory objektu efektivně využít a vrátit tak do Jihlavy značku HYUNDAI,“ uzavřel jednatel společnosti Pavel Buráň.
U příležitosti slavnostního otevření si návštěvníci mohli vyzkoušet prémiové vozy HYUNDAI v modelové řadě N. Jedná se o sportovní modely, které využívají techniku a znalosti z prostředí rally, ve kterém značka HYUNDAI sbírá řadu úspěchů. Dále pak plně elektrický model IONIQ.
Nová autorizovaná provozovna HYUNDAI nabízí zákazníkům moderní výstavní prostory, které umožňuji představit až sedm vybraných modelů značky. Samozřejmostí je rovněž autorizovaný servis s kvalitním zázemím, který návštěvníci naleznou na stejné adrese. Díky investici do nového autosalonu ze strany společnosti HYUNDAI UH, s. r. o., se krajské město Jihlava a Jihlavsko jako takové, stává opět oficiálním a jediným místem, kde je automobilová značka HYUNDAI zastoupena. Výhodou nového autosalonu a servisu jsou zkušenosti a znalosti týmu, který bude v Jihlavě zákazníkům k dispozici.
„Komfort našich zákazníků je pro nás prioritou, a proto je naším cílem výrazně posílit dealerskou síť po celé České republice. Od zářijového otevření pobočky v Pardubicích se nyní jedná o další přírůstek do rodiny Hyundai a my se těšíme na kvalitní a dlouhodobou spolupráci,“ komentuje Jan Pohorský, mluvčí Hyundai Motor Czech.

  • Facebook
  • Twitter