Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zlatý příběh havlíčkobrodských mušketýrů

/
/
/
677 Zobrazení



Připomíná to příběh ze slavného románu Alexandra Dumase st. “Tři mušketýři.“ Zatímco Athos, Porthos, Aramis a d’Artagnan pod vedením svého kapitána de Tréville sloužili ve službách francouzského krále Ludvíka XIV., stolní tenisté HB Ostrov Tomáš Tregler, Dmitrij Prokopcov, Michal Obešlo a benjamínek týmu Radek Skála s hrajícím koučem Bohumilem Vožickým hájí barvy krále Miroslava (rozuměj manažera HB Ostrov Miroslava Jinka). A vedli si naprosto suverénně. V letošní sezoně v české Extralize nenašli přemožitele a přidali do pokladnice havlíčkobrodského klubu již čtvrtý titul mistrů České republiky ve stolním tenisu.

Svěřenci trenéra Bohumila Vožického, který rovněž musel jednou zasáhnout do hry, splnili úlohu favorita. Vyhráli všech čtyřiadvacet zápasů, ke kterým v letošní Extralize nastoupili, včetně šesti duelů v play-off. HB Ostrov Havlíčkův Brod tak oslavil comeback do české Extraligy čtvrtým mistrovským titulem v historii klubu. Ty předchozí tři extraligové triumfy se datují do období zlatého hattricku z mistrovských sezon 2013/2014, 2014/2015 a 2015/2016! A také ve “zlatém havlíčkobrodské týmu“ platí nadevše známé mušketýrské heslo: “Jeden za všechny, všichni za jednoho“!

Manažer HB Ostrov Miroslav Jinek si služeb svých “mušketýrů“ cení a na svůj tým je nesmírně hrdý. Muž, který stolnímu tenisu obětuje hodně, má další smělé plány, včetně rozšíření ženské složky v klubu. Nelze si jen přát, aby se jemu i celému havlíčkobrodskému stolnímu tenisu dařilo tak jako v té letošní veleúspěšné sezoně.

  • Facebook
  • Twitter