Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Živá Přibyslav nabídne debaty s Bobem Kartousem nebo Radkem Jarošem

/
/
/
473 Zobrazení



Projekt Živá Přibyslav přichází v září s několika zajímavými přednáškami a debatami. V pátek 17. září se mohou zájemci setkat se zástupcem Českých elfů Bobem Kartousem, v pondělí 20. září je pak na programu setkání s horolezcem Radkem Jarošem.

Páteční debata se bude týkat především dezinformací v českém mediálním prostoru, ale také vzdělávání a vzdělávacího systému na českých školách. Zájemci se jí mohou zúčastnit od 19.30 zdarma v Pivnici v Přibyslavi.

S beseda s Radkem Jaroše nazvaná Koruna Himaláje se koná v pondělí ve farní stodole od 19.00 a zájemci mohou zakoupit vstupenky v síti Ticketportal, v IC Přibyslav nebo na místě.
„Čeká na ně neuvěřitelný příběh nejúspěšnějšího českého himálajského profesionální horolezce. Radek Jaroš je teprve 15. člověkem na světě, který získal tzv. Korunu Himálaje – což je meta, které se snaží dosáhnout snad každý profesionální horolezec… stanout na vrcholu 14 osmitisícovek. V Radkově případě vše bez použití dýchacího přístroje. 
V druhé části přednášky se dozvíte o výpravě na Sibiř, kde leží hora, která byla pojmenována právě po českém velikánovi – Járovi Cimrmanovi,“ přibližuje Martin kasal, jeden z pořadatelů akcí projektu Živá Přibyslav.

  • Facebook
  • Twitter