Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Žďárské kino Vysočina ve vánočním čase

/
/
/
770 Zobrazení



Na čas před Vánocemi a o Vánocích připravilo žďárské kino Vysočina projekce pro malé i velké. Den před Štědrým dnem v pátek 23. prosince nabízí projekci pro nejmenší děti.

„Rozhodli jsme se nabídnout všem trochu času a klidu na přípravu Vánoc. Od 15.00 jsme připravili pro nejmenší diváky pásmo pohádek s názvem Pohádky pod stromeček. Chybět nebude Hvězda betlémská, Jak šli nadělovat a další oblíbené krátké vánoční příběhy. V 17.00 se pak dočkají i větší děti. Mohou se těšit na skvělý americký animovaný film Kocour v botách: Poslední přání. Zaručujeme, že u tohoto filmu se skvěle pobaví jak děti, tak jejich dospělý doprovod,“ říká dramaturg žďárského Kina Vysočina Aleš Hrbek.

Mezi svátky nejen Avatar, ale i balet a seniorská projekce
Od 27. do 30. prosince v kině Vysočina připravili tři projekce denně. Hned 5x se diváci mohou těšit na letošní filmový hit Avatar: The Way of Water, pozornosti diváků a hudebních fanoušků by neměl ujít ani životopisný příběh jedné nejlepších zpěvaček 20. století Whitney Houston. Každý den budou na programu pohádky pro děti. Chybět nebude Princezna zakletá v čase 2, dále velmi hezká pohádka Největší dar či už zmiňovaný animovaný film o Kocourovi v botách. Milovníci baletu se mohou těšit ve středu 29. prosince ve 13.00 na Louskáčka v podání Královského baletu a seniory potěší 30. prosince česká komedie s názvem Vánoční příběh.

  • Facebook
  • Twitter