Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Zámek ve Žďáru nad Sázavou zve na zajímavou výstavu

/
/
/
596 Zobrazení



„V muzeích a na výstavách se na nic nesahá. A tak to ve většině případů je. Hry a klamy mají ale jiné heslo, které je totožné s tím naším pro Muzeum nové generace, a to je: Sahat na exponáty přikázáno! Proto se nám nápad dostat k nám právě tuto výstavu líbil. Máme k sobě blízko. Interaktivita, zajímavosti, informace formou zábavné hry, osahání si všeho, co expozice nabízí,“ vysvětluje výběr výstavy Lucie Herberová, marketingová ředitelka zámku ve Žďáru nad Sázavou.

J. A. Komenský by měl radost, Hry a klamy plní jeho představu o vzdělávání
Škola hrou – to bylo heslo slavného J. A. Komenského. Výstava Hry a klamy se tímto drží a učení je pro malé i velké návštěvníky jednou velkou zábavou. „Celý život nás obklopují přírodovědné a fyzikální jevy. Ne vždy je jednoduché je pochopit. Díky Hrám a klamům to jde samo. Návštěvníci se mohou těšit na experimenty se zvukem, skly, barevnými klamy nebo na obtiskování svých rukou, nohou nebo celého těla do speciálního rámu. Věková hranice není stanovená, pobaví a něco se naučí opravdu každý,“ říká Herberová, proč si ve Žďáru nad Sázavou vybrali právě Hry a klamy.

  • Facebook
  • Twitter