Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zájem o online projekce v třebíčském Alternátoru je mezi školami velký

/
/
/
1217 Zobrazení



Pracovníky třebíčského Ekotechnického centra Alternátor překvapil zájem o online projekce, které nabízejí školám a žákům coby doplněk k distančnímu vzdělávání. Komentované programy na unikátní projekční kouli Science on a Sphere zhlédlo hned v prvním týdnu této služby asi sto dětí z prvního i druhého stupně základních škol.

Alternátor tuto službu nabízí od 19. října až do 6. listopadu zdarma, na výběr je ze dvou programů – Vesmír a Země. Programy jsou odstupňovány podle věku žáků a trvají zhruba 30 minut. Pro online přenos používá Alternátor aplikaci Zoom Cloud Meetings, která plně vyhovuje podmínkám GDPR a je spustitelná na naprosté většině operačních systémů počítačů, tabletů i telefonů. Děti jsou pomocí ní s animátorkou, která programem provádí, v neustálém kontaktu, sledují nejen program, ale zároveň mohou ihned pokládat dotazy.

Prohlídky lze využít například v hodinách fyziky, přírodních věd či ekologie a lze je domluvit na e-mailu info@alternator.cz či telefonu 733 673 006, kde pedagogům zároveň bude poskytnuta elektronická podpora pro tuto službu.

Úvodní foto: Výřez z videa při online přenosu.

  • Facebook
  • Twitter