Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zahajovací koncert Kruhu přátel hudby ve Velkém Meziříčí

/
/
/
828 Zobrazení



Koncert zpěváků Městského divadla Brno, na kterém zazní výběr ze světoznámých muzikálů Jesus Christ Superstar, Evita, Vlasy, West Side Stoty, Bídníci, Chicago, Cats, Rebelové, My Fair Lady, Fantom opery a dalších, zahájí v úterý 2. října hudební sezonu ve Velkém Meziříčí.

Absolventka oboru zpěv na Janáčkově konzervatoři v Ostravě Lucie Bergerová už během studií hostovala v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě. Po škole začala učit zpěv na ZUŠ Bohuslava Martinů v Havířově a zároveň získala angažmá v Těšínském divadle, kde hraje už osm let. Od roku 2015 působí navíc v Městském divadle v Brně. Lucie Bergerová získala nejvyšší ocenění jako muzikálová herečka – Thálie za rok 2013 (v konkurenci nominovaných: zpěvačky Moniky Absolonové a Martiny Šnytové).

Lucie Bergerová

Radek Novotný započal během studia na Janáčkově akademii spolupráci s Městským divadlem Brno, kam nastoupil do muzikálu Jesus Christ Superstar. Poté následovalo několik dalších projektů v témže divadle a v srpnu 2007 přijal nabídku do angažmá jako sólista zpěvohry. Kromě muzikálů účinkoval také v činohrách a koncertních představeních (Magical Broadway a The Stars of Musical). Zúčastnil se zahraničních turné po Slovensku, Slovinsku, Španělsku, Sicílii, Maltě, Chorvatsku, Lucembursku a německy mluvících zemích, z nichž nejcennější pro něj byla zahraniční verze muzikálu Evita, kde ztvárnil Augustina Magaldiho, Fredericka Fleeta v Titanicu, Petra v Jesus Christ Superstar či seržanta Foggarty v Chicagu.

Koncert se koná od 19.00 v Jupiter clubu a vstupné je 200 a 150 Kč.

Předprodej vstupenek a abonentek: Jupiter club, s. r. o., Náměstí 17, 594 01 Velké Meziříčí, telefon: 566782004, 566782001, e-mail: program@jupiterclub.cz, www.jupiterclub.cz.

  • Facebook
  • Twitter