Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vzpomínka na skupinu Queen v Brodě

/
/
/
631 Zobrazení



Vyprodaný sál Kulturního domu Ostrov v Havlíčkově Brodě byl ve čtvrtek 11. ledna svědkem hudební akce Queen – Symphonic tribute show. Návštěvníci zavzpomínali na skupinu Queen a nežijícího zpěváka Freddieho Mercuryho.

Kapela Queenmania společně se symfonickým orchestrem Prague Symphony zahrála největší hity, jako jsou: A Kind of Magic, I Want to Break Free, We Will Rock You, Don’t Stop Me Now, Radio Ga Ga, Bohemian Rhapsody, Somebody to Love a We Are the Champioms.

Queenmania byla založena v roce 1992, necelý rok po smrti Freddie Mercuryho. Přestože je frontman Peter Pačut Košičan, Queenmania se zrodila v sousedních Čechách. Od svého vzniku působí bez přestávky až do dnes. Skupina vystupovala skoro ve všech zemích Evropy a na více místech v USA. Queenmania je držitelem ocenění německého Kunstler Magazine: Nejlepší evropská revivalová kapela. Frontman skupiny Peter Pačuť byl oceněn v Las Vegas titulem International Male Voice of the Year 2018. Příznivci legendární skupiny Queen v Havlíčkově Brodě bouřlivým potleskem ocenili členy kapely Queenmania a symfonický orchestr Prague Symphony.
Queenmania: Peter Paul Pačut jako Freddie, Zdeněk Šulc – kytary, Peter Hajšo – baskytara, doprovodný zpěv, Igor Beďač – bicí a Jan Vacek – klávesy.
Koncerty Queen – Symphonic tribute show už jsou většinou v předprodeji vyprodané v kulturních zařízeních v ČR. Koncert v Havlíčkově Brodě uspořádala agentura ZP promo, s. r. o.

  • Facebook
  • Twitter