Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Výměna semaforů na Masarykově ulici v Brodě, mimo provoz budou několik dní

/
/
/
1085 Zobrazení



Po loňské výměně světelné signalizace na křižovatce Masarykovy, Svatovojtěšské a Ledečské ulice pokračuje havlíčkobrodská radnice v modernizaci semaforů na křižovatce Masarykovy a Havlíčkovy ulice. Po hlavní světelné křižovatce jde o nejstarší signalizaci ve městě.

V současné době probíhají výkopové práce. Chodci projdou těmito místy po mobilních lávkách, provoz pro automobily není omezen. V poslední etapě prací, tedy od 9. do 15. srpna, bude nutné vypnutí světelné signalizace. Automobily budou projíždět zúženými pruhy a nebudou na této křižovatce moci odbočit z Havlíčkovy ulice od nemocnice vlevo, z Havlíčkovy ulice od OD Alej odbočit vlevo či jet přímo k nemocnici, z Masarykovy ulice od Jihlavy odbočit vlevo. Průchod chodců zůstane zachován.

Práce se dotknou i zastávek městské hromadné dopravy. Od pondělí 9. do pátku 13. srpna bude dočasně zrušena zastávka MHD Nemocnice ve směru na dopravní terminál. Autobusy MHD se na své původní trasy vrátí v sobotu 14. srpna. Informace najdou cestující na zastávkách. Konkrétní informace je možné získat také v informačních kancelářích Na Valech či v Bus centru.

  • Facebook
  • Twitter