Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vyfoťte na Třebíčsku originální selfíčko a soutěžte o ceny

/
/
/
604 Zobrazení



Destinační kancelář Třebíčsko-moravská Vysočina připravila ke svému produktu cestovního ruchu Selfie místa Třebíčska soutěž o zajímavé ceny. Zájemci mohou zkusit štěstí ve hře o stylový pobyt v hotelu, romantickou večeři nebo plavbu lodí po Dalešické přehradě. Soutěž bude probíhat od 1. srpna do 30. září letošního roku.

„Na začátku prázdnin jsme na našich sociálních sítích postupně představili všech dvanáct seflie míst,“ prozrazuje Aneta Šalomounová z destinační kanceláře. Jedná se o města, památky i přírodu napříč celou turistickou oblastí. „Zájemci si mohou zasoutěžit o ceny, které jsme připravili ve spolupráci s našimi partnery,“ láká na soutěž Aneta Šalomounová. Stačí se vyfotit na jednom z dvanácti míst, k fotografie přidat označení @destinacetrebicsko a přidat hashtag #selfiemísta nebo #instatrebicsko.

„Na autora fotografií s nejvíce lajky čeká víkendový pobyt v Hotelu Joseph 1699 v židovské čtvrti v Třebíči, druhé místi získá poukaz na romantickou večeři v Hotelu Kocour v Třebíči, třetí cenou je plavba lodí Horácko po Dalešické přehradě,“ prozrazuje ceny Aneta Šalomounová.

Zvolená místa je možné navštívit celoročně, destinační kancelář tak naplňuje propagaci oblasti jako místa pro celoroční dovolenou.

Úvodní foto: Pavel Rybníček

  • Facebook
  • Twitter