Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vstupenky na adventní koncerty v Jihlavě pořádané městem jsou v prodeji

/
/
/
516 Zobrazení



První adventní koncert se v gotickém sále radnice uskuteční 27. listopadu. Lidé se mohou těšit na Sváteční šansonění s Radkou Fišarovou. Vstupenky jsou k dostání na turistických informačních centrech.

Vánoční čas v Jihlavě i letos zpestří adventní koncerty v gotickém sále radnice. Od 1. listopadu si mohou zájemci zakoupit vstupenky na vystoupení pořádaná městem osobně v turistických informačních centrech, ať už na Bráně Matky Boží v ulici Věžníci nebo v ulici Matky Boží 22 nebo online.

První koncert se uskuteční 27. listopadu, kdy v gotickém sále zazpívá česká šansoniérka Radka Fišarová sváteční skladby ve speciální šansonové úpravě za doprovodu akordeonu a kytary. Začátek je v 18 hodin. 

Do Jihlavy míří také smyčcové uskupení Yolo kvartet ve složení Alexander Hladík, Jan Drbohlav, Evžen Konstantinov a Kristýna Šumníková. V pondělí 4. prosince představí hudbu legendární kapely Beatles v klasických popových aranžích i v barokní úpravě. 

O týden později – 11. prosince – se v gotickém sále uskuteční koncert žáků Základní umělecké školy Jihlava, na kterém se představí komorní uskupení a Symfonický orchestr se sólistkou Terezou Pospíšilovou na flétnu. Hostem večera bude tenorista Tomáš Lajtkep.

Posledním adventním koncertem, který v adventním čase pořádá na radnici město, ponese název Souznění. Půjde o vzpomínkový večer věnovaný památce Václava Havla. Během vystoupení se představí muzikálová legenda Daniel Hůlka a tenorista s nezaměnitelným hlasem Jakub Pustina s klavírním doprovodem v podání Marty Vaškové.

Adventní koncerty pořádané městem (nákup online vstupenek):27. listopadu Sváteční šansonění s Radkou Fišarovou4. prosince Beatles ve fraku11. prosince ZUŠ Jihlava a host Tomáš Lajtkep18. prosince Souznění

Vstupné na koncerty je 150 korun, na ZUŠ pak 120 korun. Vstupenky nelze zakoupit na místě před koncertem. Na ostatní koncerty si pořadatelé zajišťují prodej vstupenek sami.

  • Facebook
  • Twitter