Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

VŠPJ má první absolventy magisterského oboru Kvalita a bezpečná péče ve zdravotnictví

/
/
/
1395 Zobrazení



Na Vysoké škole polytechnické Jihlava (VŠPJ) tento týden začaly promoce.  Obor Kvalita a bezpečná péče ve zdravotnictví je jediný magisterský obor v ČR, kde student po absolvování získá také specializovanou způsobilost v oboru Organizace a řízení ve zdravotnictví.

Obor podporuje integraci praxe s teorií, výzkumem a edukací se zaměřením na kvalitu a bezpečí při poskytování zdravotních služeb. Cílí především na vrchní sestry, staniční sestry, zástupce vrchní sestry, vedoucí laboranty, a další vedoucí nelékařské zdravotnické pracovníky.

16 absolventů z 22 ukončilo studium na VŠPJ s červeným diplomem. Svou Almu mater v úterý 10. července opustilo 19 čerstvých magister a tři noví magistři tohoto oboru.

„Brány naší vysoké školy již opustily tisíce absolventů, kteří se dokázali dobře uplatnit v profesní dráze či v dalších studiích. Vysoká škola polytechnická Jihlava tak plní svou důležitou roli, to je poskytovat kvalitní vysokoškolské vzdělávání a takto přispívat k prosperitě regionu i potažmo celé republiky,“ uvedla prorektorka pro rozvoj Alena Štěrbová ve svém projevu k absolventům a ocenila náročnost jejich oboru.

  • Facebook
  • Twitter