Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ve Velké Bíteši hoří byt v bytovém domě v Tyršově ulici, v Jihlavě hoří byt v panelovém domě v Březinově ulici

/
/
/
569 Zobrazení



K požáru bytu v bytovém domě v Tyršově ulici ve Velké Bíteši došlo v úterý 9. května před šestou hodinou v podvečer. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Velké Bíteše, Velkého Meziříčí a Náměště nad Oslavou společně s dobrovolnými hasiči z Velké Bíteše. Ve stejné době vyjeli hasiči i k požáru v bytě v panelovém domě v Jihlavě.

„Z domu hasiči evakuovali šest lidí. Několik osob se při požáru nadýchalo jedovatých zplodin hoření. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů a požár se jim podařilo lokalizovat po pár minutách intenzivního hašení. Zásah na místě stále probíhá,“ popsala prvotní informace Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Zásah hasičů ve Velké Bíteši, foto: HZS Kraje Vysočina

Ke druhému požáru tentokrát v bytě v prvním nadzemním podlaží panelového domu v Březinově ulici v Jihlavě vyjeli jihlavští profesionální hasiči společně s dobrovolnými hasiči z Jihlavy – Bedřichova. „Zasahujícím hasičům se podařilo požár velmi rychle lokalizovat a následně i zlikvidovat. Požár se obešel dosud bez zranění. Zásah na místě stále probíhá,“ doplnila ke druhému požáru Petra Musilová.

Zásah jihlavských hasičů u požáru bytu v panelovém domě v Březinově ulici v Jihlavě, foto: HZS Kraje Vysočina
  • Facebook
  • Twitter