Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ve středu se dálnice na Prahu na Vysočině na tři hodiny zastavila

/
/
/
452 Zobrazení



Ve středu 21. července havaroval na 134. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu kamion, který narazil do další nákladní soupravy a poškodil také dodávku. Doprava se v omezení na tři hodiny zastavila a vytvořila se desetikilometrová kolona, která se začala rozjíždět až po sedmé hodině.

Řidič jel s nákladní soupravou v pravém jízdním pruhu rekonstruovaného úseku dálnice D1, v místě kde doprava je převedena z pásu ve směru na Prahu ve dvou jízdních pruzích 2 + 2 na pás ve směru na Brno, nepřizpůsobil rychlost jízdy. V důsledku toho nestihl dobrzdit za nákladní soupravou, která jela před ním a došlo ke střetu. Vlivem nárazu byla nákladní souprava odmrštěna vlevo, kde narazila do mobilních středových ocelobetonových svodidel, které poškodila. Dál k posunutí nákladní soupravy, která poškodila zadní levou část dodávkového vozu před ní a zpomaloval v důsledku dopravní situace, uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Při nehodě se navíc poškodila podle informací policistů svodidla, která byla vybočena do směru na Brno, proto musela být opravena. Následky nehody se podařilo odstranit v 7.15 a teprve poté se kolona začala rozjíždět.

  • Facebook
  • Twitter