Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vánoční turnaj tříčlenných týmů ve Vladislavi

/
/
/
326 Zobrazení



Oddíl stolního tenisu TJ Vladislav má už za sebou 37 let působení v mistrovských soutěžích okresních a krajských přeborů. Každým rokem pořádá tradiční Vánoční turnaj tříčlenných družstev neregistrovaných hráčů, který podporuje městys Vladislav.

Letošní třicátý ročníku se konal 30. prosince a se sešlo na něm celkem 18 družstev z Vladislavy, Třebíče a blízkého okolí. V družstvech se objevila celá řada mladších hráčů a dětí včetně tří mužstev z DDM Třebíč, což svědčí o vzrůstajícím zájmu o tento sport. Turnaj zahájil místostarosta městysu Vladislav Jaroslav Oborný společně s Michalem Kratochvílem, který zastupoval pořadatele, a předseda TJ Vladislav Martin Otruba.
Po dramatickém průběhu zvítězilo družstvo TJV ve složení Petr Otruba, Petr Vyletěl a Milan Tůma před družstvem Studánka ve složení Pavel Tranda, Rostislav Musil a Josef Chaloupka. O vítězi rozhodl dramatický boj až do závěrečné chvíle.
Turnaj vždy patří mezi nejlépe finančně zajištěné turnaje na Třebíčsku. Na jeho pořádání se sponzorsky podílí i většina místních firem. Pořadatelům se podařilo oslovit významné sponzory z Třebíčska a také zahraniční firmy, díky tomu byly ceny velmi hodnotné.

  • Facebook
  • Twitter