Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V úterý v noci na Pelhřimovsku zahynul řidič auta po nárazu do stromu

/
/
/
430 Zobrazení



V úterý 23. srpna se kolem jednadvacáté hodiny stala na silnici mezi Milíčovem a Novým Rychnovem na Pelhřimovsku tragická havárie. Řidič osobního vozu z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo vozovku a narazil do stromu.

„Na místo vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému. Při nárazu utrpěl řidič vážná zranění, kterým na místě podlehl. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření policistů dopravního inspektorátu Pelhřimov,“ popsala prvotní informace Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Policisté z dopravního inspektorátu Pelhřimov na místě zjistili, že devětačtyřicetiletý řidič osobního auta Renault Kangoo projížděl po silnici třetí třídy č. 1336 ve směru od Nového Rychnova směrem na Milíčov. „Nepřizpůsobil rychlost a způsob jízdy a při průjezdu levotočivé zatáčky nezvládl řízení, vyjel s vozidlem vpravo mimo komunikaci, kde čelně narazil do vzrostlého stromu. Řidič nebyl za jízdy připoután bezpečnostním pásem. Při dopravní nehodě utrpěl řidič zranění neslučitelná se životem,“ dodala Dana Čírtková s tím, že v letošním roce se na Pelhřimovsku jedná o šestou dopravní nehodu s tragickými následky.

  • Facebook
  • Twitter