Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Nových Syrovicích se srazilo auto s motocyklem

/
/
/
807 Zobrazení



Ve středu 29. srpna okolo půl čtvrté odpoledne došlo v Nových Syrovicích na křižovatce silnice II/411 a místní komunikace ke srážce osobního auta VW, s nímž jela po místní komunikaci směrem do křižovatky se silnicí II/411 šestadvacetiletá řidička a motocyklu.

„Řidička při vjíždění na hlavní silnici zřejmě přehlédla přijíždějící motocykl, jehož řidič jel po hlavní silnici ve směru jízdy od Spetic ke Krnčicím, a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě utrpěl řidič motocyklu zranění, se kterým byl převezen vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Třebíči k ošetření. Ke zranění jiných účastníků nedošlo.
Na vozech vznikla hmotná škoda ve výši asi 155 000 korun. Policisté provedli u obou řidič dechové zkoušky na přítomnost alkoholu s negativními výsledky,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Policisté dopravní nehodu vyřešili s řidičkou, která nehodu zavinila, na místě uložením pokuty.

  • Facebook
  • Twitter