Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V jihlavské porodnici nově jako v hotelu

/
/
/
452 Zobrazení



Novinku pro maminky připravili v jihlavské porodnici. Na oddělení jsou podávány snídaně hotelového typu. Maminky si tak mohou vybrat, na co mají chuť. Cílem je, aby se i v nemocnici cítily ženy jako doma a lépe se zotavovaly z porodu.

„Nastávajícím i novopečeným maminkám se snažíme nabízet co nejvyšší komfort, a k tomu neodmyslitelně patří i chutná a kvalitní strava. Nově proto ženám na oddělení šestinedělí nabízíme stravu pestřejší i bohatší. Pevně věřím, že díky tomu budou maminky nejen spokojenější, ale také se budou lépe zotavovat po porodu a snáze jim půjde i kojení, které je jednou z našich velkých priorit,“ říká primářka gynekologicko-porodnického oddělení Petra Herboltová.
Maminky si mohou vybrat z několika druhů pečiva, mléčných výrobků, šunky, cereálií, ovoce i zeleninu. Lednice jim kromě snídání zůstává na oddělení k dispozici celý den.

„Záleží nám na tom, aby se u nás maminky cítily dobře, a právě strava bývá nejčastěji diskutovaným tématem. Věříme proto, že tuto změnu pacientky ocení a budou se u nás cítit jako doma, nebo dokonce jako na dovolené. Pokud jde o pestrost a nabídku potravin, udělali jsme opravdu velký krok vpřed,“ dodává Petra Herboltová.

Letos se rozhodlo přivézt na svět v jihlavské porodnici miminko 613 žen. V posledních letech se roční čísla pohybují v rozpětí 1200- 1300 porodů. Jihlavskou porodnici si vybírají maminky nejenom ze spádového Jihlavska, ale také vzdálených míst jako je Vrchlabí, Česká Lípa a další města.

  • Facebook
  • Twitter