Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V jihlavské nemocnici umí skvěle poradit a pomáhat pacientům. Důkazem je ocenění od ministra

/
/
/
450 Zobrazení



Člověk, který dokáže pacientům a jejich blízkým poradit, co bude dál po propuštění z nemocnice. Zjišťuje, jestli na ně doma někdo čeká, domlouvá přesuny do jiných zdravotnických zařízení. Pomáhá pacientům s vyřizováním všech náležitostí. To je náplň práce sociálního pracovníka v nemocnici, který hraje pro pacienty velmi důležitou roli. Zdravotně-sociální pracovnici jihlavské nemocnice Libuši Musilovou ocenil ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka. Důkazem toho, že dělá práci výborně, je ocenění Gratias 2023.

Tým těchto pracovníků v jihlavské nemocnici pečuje o pacienty a jejich rodiny. „Další kolegyně má na starosti oddělení geriatrické a následné péče a paliativu, dohromady tvoříme dobrý tým, který pomáhá pacientům řešit jejich záležitosti,“ říká Libuše Musilová.

Název ocenění Gratias symbolizuje poděkování sociálním pracovníkům za jejich každodenní a kvalitně odváděnou, vysoce odbornou a velmi náročnou práci. Nominace k ocenění může podat kdokoli a je potřeba vyjádřit důvody k nominaci z praxe sociálních pracovníků. Všechny nominace následně hodnotí odborná komise. Nominovaní mohou být sociální pracovnice a pracovníci ve všech oblastech jejich působení, a to v rámci kategorií: veřejná správa, služby sociální prevence, služby sociální péče, sociální poradenství a ostatní (zdravotnická zařízení a věznice, školy a školská zařízení).

Diplom pro Libuši Musilovou


Libuše Musilová pracuje na pozici sociálního pracovníka od roku 2008, kdy začínala v Domově se zvláštní režimem pro osoby závislé na alkoholu v Nových Syrovicích, poté pracovala v Azylovém domě pro muže v Jihlavě, zde spolupracovala i s Al Pasem Vysočina, kde se věnovala osobám ve výkonu trestu odnětí svobody, následně pracovala jako krajský síťař projektu MPSV ČR Systémový rozvoj a podpora nástrojů sociálně-právní ochrany dětí. V současnosti působí na pozici zdravotně sociálního pracovníka v Nemocnici Jihlava, kde mimo spolupracuje na projektu Tvorba sociálně zdravotního pomezí v Kraji Vysočina.

  • Facebook
  • Twitter