Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě představí studii revitalizace náměstí Almy Rosé a Fibichovy ulice

/
/
/
475 Zobrazení



Ve čtvrtek 10. srpna se od 16.30 do 18.00 uskuteční v kavárně U tří čepic v Dělnickém domě setkání, na kterém představí autoři koncept studie revitalizace náměstí Almy Rosé a Fibichova a V Důlkách.

Autoři představí koncept studie, která navazuje na soutěž o návrh „Revitalizace náměstí Almy Rosé v Jihlavě“. Oproti soutěži je řešené území rozšířené o ulice Fibichova a V Důlkách, které budou realizovány nejdříve vzhledem k nutné rekonstrukci vodovodu, kanalizace a plynovodu. Předmětem studie je dopracování vybraného soutěžního návrhu do takové podrobnosti, aby mohl sloužit jako koncepce postupné revitalizace řešeného území.

Setkání se uskuteční ve čtvrtek 10. srpna v kavárně U tří čepic v Dělnickém domě od 16.30 . Po představení vlastního návrhu bude prostor na diskuzi, zodpovězení dotazů a probrání dílčích podnětů. Ze setkání bude pořízen videozáznam, který bude následně dostupný na webových stránkách pro ty, kteří se setkání nebudou moci zúčastnit.

  • Facebook
  • Twitter