Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V centru Přibyslavi havaroval v sobotu jednašedesátiletý řidič

/
/
/
1030 Zobrazení



V sobotu 9. března se před půl šestou stala v Přibyslavi havárie, na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.
„Policisté po příjezdu na místo prvotním šetřením zjistili, že jednašedesátiletý řidič s osobním vozem BMW 320 projížděl Přibyslaví ve směru od Havlíčkovy Borové a při vjezdu na Bechyňovo náměstí se plně nevěnoval řízení, přejel s vozem do protisměru, kde najel na vyvýšený chodník a narazil do sloupu veřejného osvětlení. Po nárazu se auto převrátilo na střechu.
Při dopravní nehodě došlo se zranil řidič a spolucestující, kteří byli po ošetření na místě dopravní nehody převezeni do Nemocnice Havlíčkův Brod. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na osobním vozidle a na sloupu veřejného osvětlení v celkové výši 55 000 korun,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že alkohol u řidiče osobního vozu vyloučili policisté dechovou zkouškou. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter